Hej, Hr. 32 Solskinsgrader! Hvor har jeg dog glædet mig til at se dig igen. Og hej med dig, Fru Vinterhvide Ben. Jeg synes, du ser lidt bleg ud? Er du syg? Åh, du trænger nok bare til at komme lidt ud i det gode vejr. Ved du hvad? Kom du med mig – så skal jeg introducere dig for Hr. 32 Solskinsgrader.

Og sådan blev det. Mine kridhvide vinterben, og Martins kridhvide vinterben, mødte i dag solen, da de nyankommet fra Danmark blev luftet på Bangkoks myldrende gader. Oh joy! Hvor bliver vi dog aldrig træt af sol og varme.

Vores ben var ellers ikke ligefrem i selskabshumør efter 10 timer, hvor vi var krøllet sammen i en ufrivillig form for yogastilling i Thai Airways spritnye Boeing 777. Vi ved ikke, om de har lavet det nye fly efter thai-standarder? Eller om flyet krympede første gang flyselskabet havde det til vask? For pladserne var godt nok trange …

Og turen blev ikke meget bedre af de nye tv-skærme, der ellers så fancy har fået touch-screen. For touch-screen er bare ikke særlig fancy, når du sidder foran to pensionister, der tror, at jo hårdere og jo flere gange du trykker på den samme knap, jo bedre fungerer skærmen. Det var jo som at have Søren Spætte indbygget i sin nakkestøtte.

Kort sagt. Vi lukkede ikke et øje og render nu rundt som to middehvide zombier i Bangkoks gader. Men vi har det fantastisk. Vi bor fantastisk. Og vi har allerede fundet Silom-kvarterets bedste gadekøkken, der serverer fantastisk Pad Thai. Til den fantastiske pris af 8 kroner! Lykke!

Gadekøkken BangkokGadekøkken Bangkok

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here