Hjem KONTAKT

KONTAKT

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive en besked …

Har du spørgsmål til et blogindlæg eller søger du et personligt tip til en destination, vi har skrevet om, er det både nemmest og hurtigst, hvis du skriver det under det pågældende blogindlægs kommentarboks. Derved kan flere læsere også få glæde af det, hvis de har samme spørgsmål. Vil du gerne sende os en privat besked, kan du kontakte os på vores mail herunder.

FAQ

Er du nysgerrig efter at vide lidt mere om os, vores fotoudstyr eller hvordan, vi har lavet bloggen? Så har vi samlet de spørgsmål, som vi hyppigst får på en side HER.

Samarbejde

Er du interesseret i et eventuelt samarbejde, er du velkommen til at sende os en mail eller læse mere HER.

Kontakt

Mail: mmrejser (a) gmail.com
Facebook: www.facebook.com/metteogmartinrejser
Instagram: www.instagram.com/metteogmartinrejser

Pssst …

Der kan gå et par dage, før vi har mulighed for at svare. Vi kan være ude at rejse eller optaget af andre (mindre eksotiske) gøremål.

Vil du holdes opdateret?

Har du lyst til tage med os på vores rejser? Find os på Facebook og Instagram – så får du også besked, når der er nyt på bloggen.

Persondatapolitik

Vi er dataansvarlige for, at behandlingen af dine personoplysninger sker fortroligt, forsvarligt og i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Via linket HER kan du læse om hvilke data, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvad vi bruger dem til.