Mette og Martin rejser

Hej, vi hedder Mette og Martin

… men det har du sandsynligvis allerede gættet. Det var nemlig ikke idérigdommen, der bankede på, da vi i tidernes morgen forsøgte at finde på et navn. Vi havde netop pakket rygsækken for at tage på en rundrejse i Asien og ville hurtigt oprette en rejseblog, hvor vi kunne skrive online postkort til dem derhjemme. I dag er den blevet en del af vores rejser – en form for opslagstavle, hvor vi deler anekdoter fra vores rejseoplevelser, samler vores bedste rejsetips og skriver om de ting, der inspirerer os på vores rejser.

Mette

Mette, 38, er bloggens skribent. Til daglig arbejder hun med PR i forlagsbranchen og er typen, der altid har haft lidt svært ved at sidde stille – hvorfor du måske også kender hende fra krea-bloggen “Farmorfabrikken”. Siden barnsben har hun haft en længsel efter at opleve fremmede himmelstrøg. Om det skyldes, at en stor del af hendes familie allerede er bosat rundt omkring i verden vides ikke – men rejselysten er i hvert fald lige så stor en del af Mette, som hendes hang til spise flødeboller, læse bøger og tage billeder af palmer. Jeps, Mette må være Danmarks største #palmefan

Martin

Martin, 40, er selvstændig filminstruktør, fotograf og klipper – og derfor også manden bag de fleste af bloggens billeder. Hvad rejser angår, så afslører Martins første pas, at han som barn har oplevet en hel del af de ikoniske grisefester på De Kanariske Øer sammen med sin familie. Det er dog nok ikke derfra hans passion for rejser og god mad stammer. Men i dag hænger de to ting unægteligt sammen for Martin, når vi går på eventyr efter at finde de bedste spiseoplevelser både i gadekøkkener og på restauranter.

Vores historie

Vi blev forelsket en sommerdag i København, forlovet på en cykeltur rundt på den lille svenske ø Hven og gift i al hemmelighed i et kapel i Las Vegas. Vi har rejst i over 30 lande og besøgt alt fra Bornholm til Brasilien. Vi har holdt juleaften i Bangkok, fejret fødselsdag på Langkawi og hoppet ind i det nye år i Costa Rica. Vi har tabt vores hjerter til Afrika, længes efter maden på Bali og drømmer om engang at købe en gammel jeep for at køre den panamerikanske highway – hele vejen fra Alaska til Chile. Og så har vi det bedst, når vi har mindst én rejse booket i kalenderen.

Rejsetyper

Med en Bucket List så lang, at den kan nå tre gange rundt om jorden og tilbage igen, så er vi blandt de typer af rejsende, som ikke helt kan kategoriseres. Vi rejser for at opleve, og den ene rejseform er ikke bedre end den anden. Vi er road trip’ere uden en planlagt rute, campister med vandresko, backpack’ere på budget og og luksus-rejsende i den syvende himmel – og nogle gange alle fire ting på én gang. Det, der præger vores rejser, er lysten til at lære en destination at kende.

Bloggens indhold

Alle tekster, billeder, film og anbefalinger/holdninger her på bloggen er udelukkende vores egne. Vi hverken skriver eller bringer indhold, som vi ikke selv kan stå personligt inde for. Når vi laver samarbejder med rejsebureauer, arrangører og medier eller bringer andres materiale, gør vi opmærksom på dette i teksten. Med det sagt så bringer vi kun indhold, som vi synes er interessant og har relevans for bloggen.

Vil du holdes opdateret?

Har du lyst til tage med os på vores rejser? Find os på Facebook og Instagram – så får du også besked, når der er nyt på bloggen.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til os her på bloggen eller sende os en mail. Har du et spørgsmål til en destination, som vi har skrevet om, vil det være både hurtigst og nemmest, hvis du skriver en kommentar under det pågældende blogindlæg. Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage, før vi har mulighed for at svare. Vi kan være ude at rejse eller optaget af andre (mindre eksotiske) gøremål.

Mail: mmrejser (a) gmail.com

om-collage-2