Efter vores mindre adventure-tour på den primitive ø Koh Jum er vi taget til Krabis kyst for at tanke lidt op på vores civilisations-konto.

Vi er tjekket ind på et 4-stjernet hotel, hvor vi har fået et 40 m2 luksusværelse med direkte udgang til poolen. Hurra for opgradering! For det var noget helt andet vi havde bestilt.

Åh, det bliver så godt at SOVE i en stor, hvid, ren seng – uden at skulle ligge i ske med gekkoer, dele toilet med tudser, forgæves kæmpe mod 583.000 myg, der kender alle smuthuller gennem myggenettet eller vågne midt om natten ved at aberne danser træskodans på taget.

Ao Nang 2 Ao Nang 3 Ao Nang 4 Ao Nang 5 Ao Nang 6 Ao Nang 7 Ao Nang 8 Ao Nang 9

2 COMMENTS

 1. Hej med jer 🙂 Vi skal af sted til Krabi i februar, vi er en familie på 5 altså mindste barn 9 år og vi er lidt bekymret med hensyn til myg? Kan I måske være os behjælpelig med at fortælle hvad jeres opfattelse har været med myg på stedet?

  På forhånd mange tak for jeres tid.

  • Hej Silwia,

   Tak for din besked og undskyld vores sene svar. Vi er netop kommet retur fra en rundrejse i Brasilien og har været en hel del offline. Vi har besøgt Krabi to gange, og især den sidste gang husker vi, at der var en del myg. Men om vi besøgte stedet på et tidspunkt, hvor myggesæsonen var særlig slem, ved vi desværre ikke? Det kan nemlig være lidt forskelligt, alt efter hvornår man besøger landet. Men ja, der var desværre en del myg i Krabi, så vidt vi lige husker :-/

   Kh Mette

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here