Vores tur til Nusa Lembongan overraskede os positivt på mange måder. Den lille ø blev et større eventyr. Weekenden blev forlænget til en uge. Og vi fandt lykken i form af en bungalow hos Twin Island Villa – med privat pool og guddommelig udsigt.

Det, der i første omgang lokkede os hertil, var gode venners anbefaling og backpacker-biblen Lonely Planets korte beskrivelse: ”Lembongan er det Bali, som du drømmer om, men aldrig finder.”

Det, der i anden omgang fik os til at blive, var nye venner – blandet andet hunden, Princess, der nakkede rotterne på taget, og giga-gekkoen, Fluffy, som Martin (læs: myggenes yndlingssnack) nu overvejer at adoptere.

Læs mere om vores ophold i rejseartiklen: “Balis paradiske naboø Nusa Lembongang”

Rejse til Nusa Lembongan 2 Rejse til Nusa Lembongan 3 Rejse til Nusa Lembongan 4 Rejse til Nusa Lembongan 5 Rejse til Nusa Lembongan 6 Rejse til Nusa Lembongan 7 Rejse til Nusa Lembongan 8Lembongan

4 COMMENTS

 1. Hej Mette,
  vi skal til Bali til næste sommer, og har læst på din blog at Twin Island Villas er et godt sted, og der har vi så booket et ophold nu. Men du skriver at hunden, Princess nakkede rotterne på taget …. er der rotter i virkeligheden, altså synlige på resortet ??
  Tak for en fantatsisk blog og god inspiration 🙂
  Hilsen Henriette

  • Hej Henriette,

   Årh, gid det var os – vi drømmer tit og ofte om at rejse tilbage! Og no worries, vi så ikke skyggen af hverken kryb eller rotter, da vi var der. Til gengæld var der mange gekkoer, og det er kun god ting, da de spise alle edderkopperne, myggene og andre små kryb. Gekkoerne er jeres bedste venner 🙂

   Rigtig god rejse! Kh Mette

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here