Der er rigtig mange, som har spurgt os, om vores bryllup i Las Vegas var planlagt eller ej? Vi plejer at svare: ”Både og”. For da vi lidt spontant bookede vores roadtrip til USA, var vi stadig fuldstændig uvidende om, at vi halvanden måned senere ville sige ”I do” til hinanden.

Bryllup i Las VegasVi vidste dog godt, at vi skulle giftes. På et tidspunkt. Vi har nemlig været sammen i 8 år og forlovet i en fjerdedel af tiden. Den slags forpligter. Med andre ord har vi ofte fået spørgsmålet: ”Hvornår skal I så giftes? Skal det være kirke, slør og smukke salmer? Rådhus, vintagekjole og liveband hele natten? Eller surprisefest?”

Åh – hvis vi dog bare selv vidste det? For sandheden var, at vi hverken kunne se os selv gå en tur ned ad kirkegulvet eller stå ved en borgerlig vielse på Rådhuset. Derudover havde vi mere travlt med at komme ud i verden. Med at opleve fremmede himmelstrøg. Så den dér surprisefest blev også gang på gang ommøbleret til to flybilletter. Til eventyr.

Tre store rundrejser i Østen senere levede lysten til at blive mand og kone stadig. Så da vi begyndte at planlægge vores forestående US-roadtrip blev en sætning, der egentlig var ment som en spøg, til alvor: ”Skal vi ikke bare blive gift i Las Vegas?!” Det hele gav pludselig mening! Ingen bekymring over planlægning eller det faktum, at hverken Martin eller jeg jubler over at være i centrum. Det skulle bare være os to. På en drømmerejse.

Det er sjovt at tænke på, hvordan ens bryllupsplaner kommer i stand. Hvordan de falder i hak. Hvordan de giver mening. Og i sidste ende afspejler hvem man er som par. Jeg har fundet ud af mange ting om Martin og jeg i forbindelse med vores bryllup. Og jeg kan tydeligt se, hvorfor et runaway-bryllup i Las Vegas var så rigtigt for os.

Men jeg må indrømme, at beslutningen krævede meget store lyttebøffer på mavefornemmelsen. Det krævede mod at give afkald på konventionerne. Traditionerne. At vinke farvel til den hvide kjole. At gøre noget andet end folk omkring os forventede. At gå vores helt egen vej, fordi den føltes rigtig.

Du kan læse historien om vores bryllup i Las Vegas HER.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here