Vi landede i Bangkok juleaftens dag og havde mange flere planer for, hvordan dagen skulle forløbe, end vi havde timer til brug. Byen er gigantisk og har det mest forvirrende vejsystem, så vi måtte bruge en del af dagen til at lokalisere og booke de tre vigtigste ting: Hotel, restaurant og thai-boxing.

1. Juleluksus
Bangkok er overloaded med hoteller, så det er nemt at finde store lækre værelser på flotte hoteller til en billig penge. Vi bookede derfor intet mindre end en lejlighed på 70 m2 i byens nye, trendy kvarter, Sukhumvit. Og vi følte os lidt som popstjerner, da vi tjekkede ind. Lejligheden er møglækker, beliggenheden perfekt og poolen på tagterrassen tilbyder en smuk udsigt over skyline. Øjs, det her sted var en julegave i sig selv!

2. Julemaden
Vi var ret enige om, at hvis man alligevel ikke holder en traditionel juleaften, så kan man lige så godt gå hele vejen. Vi nuppede derfor et bord på en sushi-restaurant, der er kåret til at være byens bedste et par år i træk. Halleluja, det smagte godt! Køkkenchefens signatur-ret var en sushi-sandwich. Og nej, det lyder ikke umiddelbart ikke særlig kunsternerisk eller velsmagende. Men JO, det var det. Det var lige så englene kom ned og sang ved siden af os for hver gang vi tog en bid… Juleand go home!

3. Aftnens underholdning
Martin har sin egen tradition juleaften, hvor han ser en helt specifik julefilm. Men selvom man umiddelbart kan alt i byen, kan man alligevel ikke finde en tv-kanal, der sender “Fars fede juleferie”. Aftnens underholdning måtte derfor blive af en helt anden karakter – og hvad er mere nærliggende end at se thai-boxing? Vi købte to billetter helt nede ved ringen, så vi var sikre på, at blinde Mette kunne se de små mænd og at Martin fik det hele med på sin egen widescreen. Og er du vimmer, jeg skal da lige love for, at vi fik det hele med. I 3 timer så vi thai’erne gennemtæske hinanden… Det var underholdning i topklasse.

Jul i Bangkok 2 Jul i Bangkok 3 Jul i Bangkok 4 Jul i Bangkok 5 Jul i Bangkok 6 Jul i Bangkok 7 Jul i Bangkok 8 Jul i Bangkok 9 Jul i Bangkok 10 Jul i Bangkok 11

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here