Under vores adrenalinpumpende køretur op mod toppen af bjergene i Monteverde, hvor vi kørte kapløb mod mørket, havde vi sådan cirka lyst til at træde bremsen i bund hvert andet minut. Ikke på grund af vejenes ringe tilstand i de højere luftlag og det direkte kig flere hundrede meter ned ad stejle skrænter, hvilket sikkert kan give folk med dårlige nerver og højdeskræk åndedrætsbesvær. Men på grund af udsigten. Wauw!

Hver gang vi bumlende drejede om et nyt sving på vores road trip på vej op til Monteverde, så vi nye bjergtagende panoramaer, der fik vores kæber til at falde med et tungesmaskende smæld. Det bugtende og frodige bjerglandskab blev ej hellere ligefrem grimmere af, at vi arbejdede os op mod Monteverde i den gyldne time. Den time, hvor solen hænger lavt og bader alt i et varmt, orange skær.

Magisk!

Men hvis vi skulle nå frem til vores hotel, inden solen gik ned, kunne vi ikke nå at holde pauser. Vi besluttede derfor at tage revanche og bruge én af vores i alt tre dage i Monteverde på bare at køre rundt og udforske de omkringliggende bjerge. Og dertilhørende udsigter.

Road trip Monteverde_Costa Rica Road trip Monteverde_Costa Rica

På den dag lærte vi tre ting:

1.) Monteverde ligger bogstaveligt i skyerne – hvilket er nemmere at se, når du kører lidt væk og kan se skysystemet ligge som en fluffy dyne ovenpå skoven.

2.) Det er umuligt at tage billeder, der afspejler fornemmelsen af at stå på kanten af himlen og skue ned over jorden, der bugter sig for dine fødder.

3.) I Monteverde er der, hvad man kan kalde regnbue-garanti – for de stråler på himlen både morgen og aften.

Tak for den smukke (og actionprægede) tur, Monteverde – og high five til vores lille Daihatsu, der tappert kravlede op og ned ad de stejle skrænter.

Road trip Monteverde_Costa Rica 4 Road trip Monteverde_Costa Rica 5 Road trip Monteverde_Costa Rica 6Road trip Monteverde_Costa Rica 10Road trip Monteverde_Costa Rica 12Road trip Monteverde_Costa Rica 13Road trip Monteverde_Costa Rica 14

Costa Rica.

2 COMMENTS

    • Tusind tak, Julie – det varmer helt vildt at høre 🙂 Vi kan se, at du også har en blog – mega lækkert design! Og spændende med missionen om at besøge 16 lande! Planlægger du at besøge dem på en lang rejse eller over længere tid? Vi synes altid det er spændende at høre om andres rejsedrømme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here