Nogle gange byder livet på overraskelser. Og nogle gange skal man bare gribe dem uden at tænke sig nærmere om. I hvert fald når det ser ud til, at man kan gøre drømme til virkelighed. Kort sagt – vi har købt et boutique hotel. I Manuel Antonio, Costa Rica.

Det hele er gået lidt stærkt. Vi så det torsdag, talte med ejendomsmægleren og banken fredag, og skrev under i går, lørdag. Vi er nu ejere af Hotel Mango Moon. Hotellet har sin egen strand og otte store værelser – alle med verdens smukkeste udsigt ud over Stillehavet. Så kom, kom, kom … For vi kunne virkelig godt bruge en hånd!

Mango Moon Hotel Manuel Antonio 2 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 3 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 4

Virkeligheden er en anden …

Virkeligheden er, at vi ikke har købt et hotel. Virkeligheden er, at vi var til en fest på hotellet torsdag, hvor vi mødte ejeren, som fortalte, at stedet netop er sat til salg, da hun og manden skal skilles.  Og i den forbindelse havde hun brug for hjælp til at få taget nogle billeder. For at gøre en lang historie kort, så blev vi således hængende i Manuel Antonio en dag længere end planlagt. Martin tog et par billeder, og vi fik et værelse. Med udsigt ud over Stillehavet … Jeg tror, at billederne taler for sig selv.

Mango Moon Hotel Manuel Antonio 5 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 6 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 7 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 8 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 9 Mango Moon Hotel Manuel Antonio 10Mango Moon Hotel Manuel Antonio 11Mango Moon Hotel Manuel Antonio 12Mango Moon Hotel Manuel Antonio 13Mango Moon Hotel Manuel Antonio 14Mango Moon Hotel Manuel Antonio 15Mango Moon Hotel Manuel Antonio 16

Costa Rica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here