Hej, jeg hedder Mette, og jeg vil gerne købe for 500 kroner blandet ord i en pose to go, tak. For jeg er ved at være temmelig træt af høre mig selv sige :”Ej, hvor det flot”, “Ej, hvor er DET flot” og “Eeeej, hvor er det FLOT!“. Den sætning kørte i hvert fald på repeat fra vi forlod Las Vegas til vi var retur igen 14 timer senere. Men det var flot. Grand Canyon. Ubeskriveligt flot! Min stakkels iPhone må ha’ affotograferet samtlige kvadratmeter, siden jeg på rekordtid fik knipset over 200 billeder.

Jeg vil være god ved jer denne gang og undlade at tvangsindlægge jer til at se hver eneste snapshot. Men – jeg kan ikke garantere, at jeg lader jer slippe, når Martin får kastet sine billeder ned på computeren. Det bliver med adgang på bloggen på eget ansvar …

Grand-Canyon-1Grand Canyon 2 Grand Canyon 3 Grand Canyon 4 Grand Canyon 5 Grand Canyon 6 Grand Canyon 7 Grand Canyon 8 Grand Canyon 9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here