Efter en tur op på toppen af de lysende bjergtinder i det naturskønne Washington tog vi en tur ned til bunden – ind i den mørke, tyste og fortryllende regnskov, Hoh Rainforest. Regnskoven er den største af de få tempererede regnskov, der findes i verden.

Er vi de eneste, der ikke vidste, at der var regnskove på disse breddegrader? Ikke alene findes der denne her fantastiske regnskov helt heroppe i Nordamerika – Hoh Rainforest er også den største af sin art. Eh?!

Come on, USA! Hvis ikke det var fordi, vi havde set alle dine ubeskriveligt flotte naturparker med egne øjne de sidste par uger, så ville vi tro, at der sad en markedsføringsafdeling og løj om din skønhed og naturrigdom. Vi har jo snart ikke mere tilbage på vores Bucket List efter blot 26 dages road trip.

Regnskov i Washington USA 2 Regnskov i Washington USA 3 Regnskov i Washington USA 4 Regnskov i Washington USA 5 Regnskov i Washington USA 6 Regnskov i Washington USA 7 Regnskov i Washington USA 8 Regnskov i Washington USA 9 Regnskov i Washington USA 10 Regnskov i Washington USA 11

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here