“Hvis jeg boede i Seattle, ville jeg …”. Den sætning forvandlede sig hurtigt til en leg a la “Skibet er ladet med”, som vi fortsatte med at lege i flere dage efter, vi havde forladt Washingtons hovedstad. I dag drømmer vi forsat om at komme tilbage.

Seattle 4Hvis jeg boede i Seattle, ville jeg løbe en tur langs molen hver aften og nyde det smukke view ud over byens skyline, hvor toppen af Mount Rainier titter frem bag baseball- og fodboldstadionerne. Jeg ville slutte af med en spurt op ad trappen til Bell Street Pier og finde pusten, mens jeg sugede synet af den funklende lystbådehavn til mig.

Næste morgen ville jeg begynde dagen med at hente en Latte fra den første Starbucks cafe, der ligger på hjørnet af Pike Street og 1st Avenue, og forsætte skråt over krydset til “Public Market”. Her ville jeg handle ind i hos de mange farmere, der sælger deres friske varer fra de mange stande.

Jeg ville købe en fuldfed, friskfanget laks hos det verdensberømte Pike Place Fish Market, hvor fiskerne (bogstavelig talt) slynger fiskene i luften fra kasserne til disken, mens de synger din bestilling. Jeg ville købe et dusin af de smukkeste blomsterbuketter og fylde mit indkøbsnet med håndplukkede frugter og sprøde grøntsager.

Efter at have sat de friske varer af i lejligheden – som naturligvis ligger på havnefronten med udsigt til bl.a. Seattle Great Wheel og den myldrende trafik af både, som sejler ind fra San Juan og Canada – ville jeg ringe til min spritnye, lækre ægtemand og invitere ham på middag ude i byen.

Seattle 29Derefter ville jeg gå op til Broadway for at shoppe, bl.a. en ny rockabilly kjole hos fantastiske Bettie Page, og slukke kaffetørsten hos Cafe Vivache, der har intet mindre end verdens bedste kaffe (sorry Starbucks!). For en sikkerheds skyld ville jeg også lige købe en pose hele kaffebønner til manden min.

Sidst på eftermiddagen ville jeg møde Martin nede på molen foran den fiskerestaurant, hvor jeg havde booket et bord. Her ville vi spise friskfanget fisk fra Canada og drikke kold hvidvin fra Napa Valley, mens vi så byen blive badet i solens sidste stråler og iklæde molen lange, smukke og gyldne skygger.

Til sidst ville vi slentre op på Bell Street og nyde kolde cocktails i en bar. Derefter ville vil slentre hjem til lejligheden hånd i hånd og sige go’nat til byen ved at vinke til Space Needle. Når vores hoveder ville ramme puderne, ville vi allerede glæde os til endnu en ny dag i helt fantastiske Seattle.

Hvis jeg boede i Seattle, ville jeg aldrig flytte!

Seattle 2 Seattle 3 Seattle 5 Seattle 7 Seattle 8 Seattle 9 Seattle 11 Seattle 12 Seattle 13 Seattle 14 Seattle 15 Seattle 16 Seattle 17 Seattle 18 Seattle 19 Seattle 21 Seattle 22 Seattle 25 Seattle 26 Seattle 27 Seattle 28 Seattle 30

2 KOMMENTARER

 1. Jeg faldt lige over jeres rejseblog og FB side. Vi er ved at planlægge en rejse fra Seattle til las vegas. De første 7 dage skal vi køre alene fra seattle til San Francisco, og herfra skal vi følges med nogle andre hvor ruten er planlagt. men fra Seattle til San francisco skal vi selv planlægge.Vi skal til Olympic nationalpark her køre vi til Portland og videre til coosbay og eureka for til sidst at køre til San Francisco. Er der noget på denne rute, som I syntes er et must see..Det er en meget fin blog i har lavet. og hold da op hvor I får oplevet en masse.

  • Hej Annette,

   Tak for din besked. Det lyder som en fantastisk tur, I har forude 🙂

   Der er meget at se på den strækning, I skal ud på – så vores bedste råd vil næsten være, at I skal forsøge ikke at planlægge for meget. Vi oplevede nemlig, at vi undervejs gerne ville have stoppet flere steder, men desværre ikke havde tid til det. Så gør plads til det uvendede 🙂

   Med det sagt så var vi selv vilde med følgende steder:

   – Olympic NP (som I har på listen)
   – Mt. Rainier (nord for Portland)
   – Portland (som I har på listen)
   – Cannon Beach (nordvest for Portland)
   – Crater Lake (ta’ evt. en overnatning her i stedet for ved Coos Bay? Vi huske ikke Coos Bay som den store oplevelse)
   – Redwood National Park (ved Eureka)
   – Mendocino (mellem SF og Eureka)
   – Napa Valley

   Og omkring San Francisco:
   – Vi elskede strækningen på Highway 1 ved Big Sur og den lille by Carmel by the Sea
   – Yosemite National Park

   Det var meget overordnede tips, men skriv gerne igen, hvis vi skal uddybe 🙂

   Rigtig god rejse!

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here