I København findes der ét sted, der er lige så myldrende magisk som King’s Cross togperron 9¾ i Harry Potter. Et sted, hvor hverdagens hamsterhjul fordufter hurtigere end du kan nå at sige “Evanesco” (trylleformular, der får ting til at forsvinde). Stedet er Kastrup Lufthavn. Den magiske port til eventyr. Og på tirsdag har Martin og jeg et glædeligt gensyn med troldmændenes banegård. Vi skal tre uger til Thailand.

Det er nu fjerde gang vi stikker af til Thailand. Det er vist ved at udvikle sig til en livslang affære. For vi har fuldstændig tabt vores hjerter til landet. Ej at glemme solen. Og maden! Men hvis du havde spurgt os for bare tre år siden, så havde vi absolut ingen drømme om at besøge Asiens mest turistbesøgte destination.

Vi forbandt nemlig på ingen måde Thailand med et eksotisk eventyr – snarere et forstørret Gran Canaria. En form for badeferie på samlebånd. Det kan Thailand dog også være. Men det er så meget mere.

Denne gang skal vi på en tre ugers rundrejse, der bringer os fra nord til syd og kombinere alt det bedste af Thailand: Natur, kultur og det simrende thaikøkken! Åh, vi er allerede bange for, at denne ferie kommer til at gå alt for hurtigt. At den kommer til at forsvinde som et trylleslag. Hvad er det modsatte af trylleformularen “Evanesco”?!

HER kan du læse om vores rejsplan for rundrejsen i Thailand.

Chiang Mai Chiang Mai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here