Med sine 2850 km² er Tarangire Nationalpark enormt, men det er overraskende nemt at spotte de vilde dyr. Så her behøver du ingen kikkert, når du tager på safari.

Safari i TanzaniaKlik, klik, klik … Lyden af to fotokameraer på overarbejde overdøver tæt på og næsten lyden af hundredvis af bøfler, der galopperer over savannen. Vi er knap nok kommet ind i Tarangire Nationalpark, før vi er omringet af et afrikansk eldorado af vilde dyr. Liggende, løbende og stående. Muhende, brægende og truttende. Spisende, tissende og afførende. Det her er naturen ’live’.

Over 20% af Afrikas pattedyr menes at leve i Tanzania og umiddelbart virker det som om, at vi allerede inden for en halv time i Tarangire Nationalpark har set nogle af de største. Gennem bilens åbne tag har vi en 360 graders udsigt til store flokke af antiloper, gazeller, zebraer, gnuer, strudse, giraffer og parkens største og tonstunge attraktion: den afrikanske elefant.

Tarangire har fået sit navn efter floden, der bugter sig gennem det frodige landskab og forsyner dyrene med vand året rundt, hvilket er årsagen til den imponerende koncentration af dyr. Floden er savannens svar på fluepapir og giver os ingen grund til at hive kikkerten op ad tasken.

Vil du have hele historien, kan du læse rejseartiklen om vores safari i Tanzania.

> Rejsen til Tanzania var arrangeret i samarbejde med Afrika-Safari.dk. Tekst, billeder og holdninger er udelukkende vores egne. <

Safari i Tarangire Nationalpark 2 Safari i Tarangire Nationalpark 3 Safari i Tarangire Nationalpark 5 Safari i Tarangire Nationalpark 6 Safari i Tarangire Nationalpark 7 Safari i Tarangire Nationalpark 8 Safari i Tarangire Nationalpark 9 Safari i Tarangire Nationalpark 10 Safari i Tarangire Nationalpark 11 Safari i Tarangire Nationalpark 12 Safari i Tarangire Nationalpark 13 Safari i Tarangire Nationalpark 14 Safari i Tarangire Nationalpark 15 Safari i Tarangire Nationalpark 16 Safari i Tarangire Nationalpark 17 Safari i Tarangire Nationalpark 18

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here