Det er par dage siden vi forlod Kuta Beach, og vi kan med sikkerhed sige, at det ikke er et sted, vi kommer tilbage til. Men der er dog nogle oplevelser her, som vi ikke ville ha’ været foruden.

Kuta BaliKuta er et hektisk inferno af trafik og turister. De små, smalle gader er slidte og hullede. Og overalt er der skrald og scootere. Kun på stranden, som er adskilt fra den larmende hovedvej med en halvanden meter høj mur, kan du finde noget, der minder om fred. På trods af kaos så havde vi nogle fine dage i Balis mest turistede strandby. Her er de tre ting, som vil stå stærkest i vores hukommelse, når vi tænker tilbage.

Trafikken

Bali møder Bangkok. Og det er på ingen måde positivt ment. En lokal balineser fortalte os, at der flere scootere end indbyggere. Hvis det er rigtigt, er der over 4 millioner på en ø, som er lidt større end Fyn … Og de tanker alle op med benzin, som er hældt på Absolut Vodka-flasker. På en eller måde påvirker det uden tvivl deres kørsel. Færdselsregler, go home!

Surfing

Balis bedste bølger. Skal du lave en ting – hvis du hverken er interesseret i at drikke dig i hegnet på én af byens barer eller danse dine fødder flade på ét af diskotekerne – så skal du surfe! Stranden byder på perfekte begynderbølger og byen er fyldt med butikker, der sælger alt det gear, dit surferhjerte kan drømme om. Du kan endda leje scootere med specialmonterede kroge, som du kan hænge dit surfboard på.

Nebula

Restauranten, som vi ved et tilfælde faldt over og blev ved med at komme tilbage til. Vi har spist os gennem en femtedel af menuen, der har taget de bedste retter fra Indonesien, Thailand og Vesten. Lokalerne ligner en gammel garage, hvor en boheme-begejstret designer har fået fri hænder. Go’ stil, go’ mad og go’ betjening.

Kuta på Bali 4 Kuta på Bali 5 Kuta på Bali 6 Kuta på Bali 7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here