Da vi rejste til Tanzania, havde vi en lille, men alligevel ret stor ting med: Håbet! For vi håbede, at vi ville komme til at se The Big Five. Et udtryk på safari-lingo, der stammer fra den tid, hvor storvildtjægere anså det som prestigefyldt at skyde de fem farligste dyr på savannen: Løven, leoparden, elefanten, bøflen og det sorte næsehorn.

Hvad vi ikke vidste var, at der faktisk også findes en udvidet liste, nemlig The Big Nine. Her er flodhesten, giraffen, geparden og vildhunden (nogle steder nævnt som hyænen) tilføjet. Denne liste over de mest imponerende jagttrofæer blev uden tvivl lavet af de skydegale, som ønskede at gøre udfordringen større.

Det betød at vores lille, men alligevel ret store håb fik hvad, du kan kalde præstationsangst, da vi med forventningsfulde skridt trådte ind på savannens scene. Men en efter en dukkede dyrene op og på den næstsidste dag kunne vi sætte et flueben ved alle savannens ni største superstjerner! Vil du have hele historien, kan du læse rejseartiklen om vores safari i Tanzania.

> Rejsen til Tanzania var arrangeret af Afrika-Safari.dk. Tekst, billeder og holdninger er udelukkende vores egne. <

The big five 2 The big five 3 The big five 4 The big five 5 The big five 6 The big five 7Safari i Tanzania 5 The big five 8 The big five 9

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here