Film: Safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar

Ta’ med på vores rejse til Tanzania og Zanzibar i denne lille film. Fra safari på Serengetis endeløse sletter, hvor vi mødte savannens superstjerner, til badeferie på den eksotiske bounty-ø Zanzibar.

[Reklame] Filmen er lavet for Afrika-safari.dk

Vi drog på vores allerførste safari i februar 2015. Turen gik til Tanzania, hvor vi blev blæst bagover af naturens skønhed, men især også hvor tæt på dyrene vi kunne komme. Rejsen blev afrundet med en badeferie på Zanzibar … Åh, mit rejsehjerte, hvad vil du mere?!

Rejsen var arrangeret i samarbejde med Afrika-safari, og i den forbindelse filmede og producerede Martin denne film for dem. Skru op for lyden og læn dig tilbage – det her er sofa-safari, når det er allerbedst. Og vil du have hele historien, kan du læse vores rejseartikel om vores safari i Tanzania. Bon voyage!

3 KOMMENTARER

 1. Hej med jer
  Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn, der overvejer at tage en måned til Tanzania.
  Vi kan se i jeres beskrivelse at i er på tur med Afrika – safari. Vores spørgsmål er om man kan rejse rundt på egen hånd eller man skal bestille gennem rejse selvskab. Vi har tidligere rejst rundt i Asien på egen hånd, det er der ikke de store problemer i, men er usikker på om det er lige så let i Tanzania.
  Mvh
  Jean og Mette

  • Hej Jean & Mette,

   Wauw, det lyder fantastisk med en måneds rejse med familien i Tanzania! Og jeps, I har helt ret – vi har kun været i Tanzania, hvor Afrika-Safari har arrangeret turen. Vi har derfor desværre ikke erfaring med at lave sin egen rejse i landet, men umiddelbart tænker vi, at det vil være både nemmest og sikrest, hvis I får hjælp af et rejsebureau til arrangere turen. Zanzibar vil I snildt kunne besøge selv og uden tvivl også specifikke områder i fastlandet, men her skal I blot være godt forberedte på, hvilke områder der er sikre at rejse i uden lokal guide.

   Alternativt skal I rejse til Sydafrika, hvor det er nemmere selv at rejse rundt, og hvor man også kan køre med egen bil ind i nationalparkerne. Vi drømmer selv om at tage på road trip nede omkring kappen og langs The Garden Route.

   Man kan ikke helt sammenligne rejser i Afrika med rejser i Asien. Det er to meget forskellige kontinenter, især hvad angår rejsesikkerhed og tilgængelighed. Asien er en smurt turistmaskine 😉

   Kh Mette

 2. 🙂 Tak for en fantastisk rejseblog. Det er en stor fornøjelse at følge med. Jeg rejser til Tanzania og Zanzibar d. 3 januar – og åhhhh sikke skønt at se den her video. Nu glæder jeg mig om muligt endnu mere.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here