Om præcis én uge sidder vi i flyveren på vej til Las Vegas, hvor fra startskuddet på vores knap fire ugers US-roadtrip går. Planen er, at vi naturligvis lægger ud med at vinde et par millioner i ‘The City of Sin’, hvorefter vi i bedste Thelma & Louise-stil kaster bagagen i en åben Mustang og sætter kurs mod den amerikanske vestkyst. Her er vores rejserute:

Rejseblog om road trip i USAVi begynder i Las Vegas, hvor vi tester, om vi har held i spil eller kærlighed. Derefter er vores første stop et quick fix af Grand Canyon, en hurtig éndagstur ud til ét af verdens vidundere. Tjo altså, hurtig og hurtig. Det tager 5 timer at køre derud og 5 timer tilbage. Men vi kan simpelthen ikke misse den gigantiske kløft.

→ Update: Vi havde helt hemmeligt arrangeret at blive gift i Las Vegas, hvilket du kan læse mere om i vores artikel, som blev bragt i Bryllupsmagasinet.

Derefter sætter vi kurs mod kystbyen Santa Barbara, hvorfra turen går langs den ikoniske Highway 1 over byerne Monterey samt Carmel by the Sea og videre mod den storslåede Yosemite National Park og tilbage ind gennem San Francisco. Efter et par dage med masser af flower power kører vi videre til vinmarkernes mekka Napa Valley og derfra gennem byerne Eureka og Mendocino via kysten, hvor nogle af naturens største kæmper bor, nemlig de gigantiske Redwood-træer.

Så bliver sommertøjet udskiftet med et Ranger-outfit, da vi begiver os ind til Crater Lake – en gammel vulkan, der er kollapset og gennem tusindvis af år blevet fyldt op med regn- og smeltevand og omdannet til USA’s dybeste skovsø. Derfra går turen ud til kysten igen, forbi Coos Bay, Cannon Beach og op til Astoria – en strækning med rå natur, store vidder og klippekyst.

Naturoplevelserne skal uden tvivl lige absorberes og fordøjes, så vi tager lige en bid af byen Portland – der lyder som et skatkammer, hvis man er glad for mad, øl, bøger og håndarbejde. Bum! Jeg ved sq ikke, om vi blot strander her? Hvis ikke – så sætter vi den lille Mustang i galop og rider først mod toppen af Mount Rainier og dernæst Twilight-byen Forks samt Port Angeles, blot for at bevæge os dybere ind i Nordamerikas største temperede regnskov, Olympic National Park.

Og når vi nu er i ‘området’, så skal vi selvfølgelig også forbi stederne, hvor Twin Peaks blev optaget (man kan næsten høre kendingsmelodien, ik?), hvorefter vi triller mod The Grand Final: søvnløse Seattle. Åh, gid det bare var NU!

Ps. Er der nogle locations, vi bare skal se; nogle restauranter, hvor vi bare må spise; eller oplevelser, vi bare skal have med – så kast hjertens gerne et par ord! Vi kvitterer med hede håndkys, pallevis af postkort og evig taknemlighed.

Road trip rute i USA

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here